torsdag 9 februari 2012

(((7))) NY Rangers behöver en Brad Richards i form

När Rangers åker skridskor, skjuter och passar bra men inte gör några mål, skulle de behöva att en spelare med näsa för att göra mål kliver fram.

En sån spelare skulle kunna vara Brad Richards. Den största delen av matchen mot Devils var han i fjärde linan tillsammans med Mike Rupp och Ruslan Fedotenko. Trots ett idogt arbete lyckades han göra allt utom mål.

Richards, som tidigare gjort sex matchvinnande mål den här säsongen, spelade mycket bra i power-play i den tredje perioden och passade sen Ryan Callahan i den slutliga offensiven som var nära att sluta i ett oavgjort resultat.

Richards behöver dock bli bättre. Han var inte tillräckligt bra för att hålla jämna steg med forwardarna Brandon Dubinsky och Brandon Prust, som höll en mycket hög nivå. Därför bytte Tortorella in Brian Boyle i stället på Richards centerpost.

Richards gjorde 16 byten, medan Derek Stepan gjorde 23 byten, Boyle 18 byten och John Mitchell 13 byten. Hela laget såg en aning trögt ut i matchinledningen. Laget hade dessutom svårt att behålla pucken i inledningen av matchen.

John Tortorella säger dock: Att efter den svaga inledningen tycker jag att vi hittade tillbaka till vårt spel och gjorde en ganska bra match.
/Blueshirts blog   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar