måndag 13 februari 2012

Uppdatering 28, Chris Kreider, Kallas upp.?





I tidningen NY Times skriver Chris Botta och funderar och tror att Chris Kreider kan vara på gång att flyttas upp i A laget. Detta då efter att college-säsongen är slut, det vill säga inte före den 17 april.

Gordie Clarc är sportsdirektör i Rangers och säger och Kreider.

”” Chris har styrkan och farten som ett riktigt proffs. Han har en ovanlig förmåga att skapa inte bara målchanser på egen hand, utan också åt medspelarna. Han har verkligen utvecklat varje aspekt av sitt spel. Han har verkligen varit lyckad med sitt Collage-program. Han har alla möjligheter att bli en mycket värdefull spelare för oss i en nära framtid.””

På ””Radio 1050 ESPN”” i går sa Dave Maloney att Kreider är en jätte, han är en man bland pojkar där han spelar i dag. Det kan inte råda minsta lilla tvivel om att Kreider är en mycket stor stjärna i vardande. Vore det upp till mig så skulle jag dock vänta med att lyfta upp honom till det är dags för Rangers träningsläger. Det har varit mycket runt spelaren en tid och det blir en enorm press på honom om han lyfts upp inom kort. Han bör stanna ett tag till på lägre nivå.

En Spelare som Maloney vill mena nu måste upp eller skickas i väg är Mats Zuccarello. Det får vara slutvelat nu runt honom.  
Adam Rotter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar