lördag 11 februari 2012

((( 18 ))) En riktigt skön seger över Flyers 2-5

När det handlar om proffssporter, så vill du alltid att dina bästa spelare kliver fram när de som bäst behövs. Det var exakt just det som hände på lördagen för Rangers borta mot Flyers vid 2-5 segern. Segern i Wells Fargo Center var rättvis och helt odiskutabel. Det var för övrigt Rangers 5e raka seger över Flyers den här säsongen. Och inkluderar vi förra säsongen så var det nu 7e raka segern för Rangers mot Flyers.

Orsaken till segern var i mångt och mycket att de stora spelarna klev fram och levererade. Lagkapten Ryan Callahan satte ett Hat-Trick och har nu gjort summa 21 mål. Marian Gaborik & Brad Richards  var båda mycket bra genom hela matchen. Gaborik noterade 1 mål och 3 passningspoäng.

Det här är en match som inte går att prata om utan att nämna spelet i nummerärt överläge. Det är en spelform som spökat för Rangers hela säsongen och mot Flyers blev det 3 mål på raken i nummerärt överläge. En orsak till den här tydliga förändringen var att laget förflyttade pucken med ett tydligt och klart syfte. Ingen spelare kladdade på pucken, utan passade snabbt vidare och det var grunden till 3 mål i numerärt överläge

Henrik Lundqvist klev ännu en gång fram och gör en strålande insats. Han svarade för 31 räddningar var av 17 skott av 18 i 2a perioden.
Nästa match är på söndagen hemma i Madison Square Garden mot Washington Capitals. Rangers flyger hem nu med vetskapen om att nu är Flyers 6 poäng efter. Yardbarker

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar