söndag 12 februari 2012

(( 21 )) Kapten Callahan föregår med gott exempel

Kapten Ryan Callahan gjorde på lördagen mot Flyers sitt andra Hat-trick i karriären. Och Marian Gaborik satte dit 1 mål och 3 passningspoäng. Callahan gjorde sitt 3e mål mitt i den 3e perioden och han lade grunden till 5e raka segern över Flyers den här säsongen. Gaborik tog sin 3e passningspoäng när han assisterade Artem Anisimov vid dennes mål. Flyers kvitterade till 2-2 men kapten Callahan var omöjlig den här kvällen och hans respons var riktigt snyggt när Rangers återtog ledningen 2-3.

Rangers satt 3 mål i nummerärt överläge och noterade 7e raka segern mot Flyers om vi tattar åter mot förra säsongen.

Lagen skrapade ihop 110 utvisningsminuter + 5 stycken 10 minuters utvisningar för olämpligt uppträdande.