måndag 13 februari 2012

(( 26 )) Kommentarer efter Rangers vs Capitals

 


(Stor glädje hos Brandon Prust)


Segern mot Capitals blev huvudtränare John Tortorellas 130:e seger med Rangers. Han är nu bara en seger bakom Herb Brooks för sjätte platsen bland Rangers segerrikaste tränare genom tiderna. Med en segerprocent på 58,4% rankas han som nummer två bland Rangers tränare med den högsta segerprocenten.

Kommentarer:
John Tortorella: Vi har spelat många matcher på kort tid nu och jag tycker att vi gjorde ganska bra ifrån oss idag. Jag var verkligen bekymrad över om det skulle finna någon ”energi” kvar efter den jobbiga vecka med många tuffa matcher som laget har spelat, för att sen komma tillbaka och spela en tidig match hemma (12:30 lokal tid). Jag tycker vi spelade bra.
Henrik Lundqvist: Vi pratade om att det inte fanns några ursäkter trots att det bara var mindre än 20 timmar sen föregående match. Vi försökte sätta full fart från början, så att få första målet var mycket viktigt för oss.
Brandon Prust: Det har varit många stora matcher för oss nu och vi pratade om det innan helgen. Vi visste att det skulle bli en lång och ansträngande helg med två tuffa matcher borta-hemma. Vi kämpade hårt, det visar inställningen hos det här laget.
/Rangers Report Blog

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar